Lianne de Groot is een psychologe die je motiveert om het beste uit jezelf te halen, ze neemt de tijd en aandacht om naar je te luisteren en stelt je op je gemak. Doordat ze een positief, lief en enthousiast persoon is, lopen de gesprekken altijd soepel en voel je je vrij om emoties te uiten. Daarom is mijn ervaring met Psychologenpraktijk De Groot goed en raad ik haar zeker aan. 
H.B. (vrouw, 20 jaar)
 
Twee jaar geleden ben ik  bij haar gekomen. Ik zat niet lekker in m'n vel (understatement). Haar professionele houding en expertise, haar toon en het niet (ver) oordelen, zorgde ervoor dat ik me open durfde te stellen. Ik vond het fijn, en het luchtte elke keer weer een beetje meer op nadat ik bij haar was geweest. En nu kijk eens twee jaar later. Ben ik weer de dame die ik zo lang kwijt was. En daarom ben ik haar zo dankbaar. Ik zal dan ook iedereen aanraden die niet lekker in zijn of haar vel zit of met wat voor problemen dan ook, om bij haar te komen. 
C.L. (vrouw, 30 jaar)
 
Ik ben bij Lianne in behandeling geweest, in 1 woord fantastisch ze heeft mij heel veel gebracht top...
R.N. (vrouw, 63 jaar)
 
Door een aantal nare levensgebeurtenissen en een periode van veel (werk)stress ben ik in een depressieve periode beland. Deze depressie kon ik zelf niet meer handelen. De grijze, zware deken kon ik niet meer van me afschudden en ik dacht er ook nooit meer uit te komen. Ik schaamde me hiervoor omdat ik het als falen zag. Samen met Lianne heb ik onderzocht waar deze gevoelens vandaan komen en heb ik middels oefeningen en opdrachten anders leren denken waardoor ik mij ook weer anders en beter ging voelen. Het was best een lange weg om zover te komen maar ik kan nu zeggen dat ik er weer mag zijn. De zware grijze deken is weg en ik sta weer een stuk positiever in het leven. Lianne is in haar aanpak concreet, zakelijk maar ook empathisch. Onlangs heb ik de therapie afgerond en kan ik met vertrouwen en op eigen kracht weer verder.
H.K. (vrouw, 50 jaar)
 
Depressief en erg triest gestemd ben ik bij Lianne gekomen. Ik heb samen met haar heel veel besproken en ze heeft mij veel doen inzien over mijzelf. Ik vond de therapie erg fijn en sloot aan op mijn behoefte. Lianne is erg vriendelijk en springt in op de dingen die er toe doen. Ik had dit niet willen missen, ben er een mooier mens door geworden. Dank je wel Lianne.
A.B. (vrouw, 52 jaar)
 
Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren, leerzaam en toch ontspannen vanaf het begin. De ontmoeting met Lianne gewoon hoe ze overkomt, de eerste indruk was hier wil en kan ik mijn verhaal aan kwijt. Diamond painting gaf mij ook veel rust. 
M.B. (man, 48 jaar)